Kognitiivista lyhytterapiaa Oulussa

Ota yhteyttä

Kognitiivinen lyhytterapia on yksi Psykoterapiapiste Selkiksen psykoterapeutin Tapani Kallion ydinpalveluista.

 

Otan vastaan asiakkaita Oulun vastaanotollani. Lisäksi tarjoan luottamuksellista ja turvallista etäterapiaa asiakkaille ympäri Suomen.

Oletko kohdannut elämässäsi haastavan, toiminnallisista tai tunne-elämän ongelmista johtuvan tilanteen. Jatkuva murehtiminen, ahdistus- ja paniikkioireet, suuret elämänmuutokset ja erilaiset kriisitilanteet voivat johtaa tilanteeseen, jossa tunne elämän hallinnasta häviää ja normaali arkielämä alkaa tuntua liian raskaalta. Lyhytterapiasta, ammattitaitoisen psykoterapeutin avulla, löytyy käytännönläheinen apu haastavaan elämäntilanteeseen.

Lyhytterapiasta apua arjen haasteisiin

Lyhytterapia on moderni, joustava ja toimiva psykoterapian menetelmä, joka sopii jokaiselle vaikeassa elämäntilanteessa olevalle. Käytännönläheisessä lyhytterapiassa yhdessä asiakkaan kanssa selvitetään, mikä on tämän hetken kiireellisin, hoitoa ja helpotusta kaipaava ongelma. Keskusteluun ja vuorovaikutukseen perustuvasta lyhytterapiasta asiakas saa työkaluja arkielämä tilanteiden helpottamiseen.

Kognitiivinen lyhytterapia on ajallisesti rajattu, ongelma-alueen ratkaisuun keskittyvä terapiamuoto. Se tukee sekä kehittää asiakkaan omaa itseymmärrystä ja itsehoitoa. Terapian ytimessä ovat ajattelun uudelleenmuotoilu ja haitallisten ajatusmallien hylkääminen, tavoitteen asettaminen, tässä ja nyt aktivoituminen, konkreettinen harjoittelu sekä yleistymisen turvaaminen. Kognitiivisesta lyhytterapiasta saa nopeaa ja konkreettista apua lukuisiin toiminnallisiin sekä tunne-elämän ongelmiin.

Tutustu myös muihin terapiapalveluihin

Turvallista ja luottamuksellista etäterapiaa

Psykoterapiapiste Selkis tarjoaa kognitiivista lyhytterapiaa Oulussa tapahtuvien perinteisten vastaanottokäyntien lisäksi myös joustavana ja vaivattomana etäterapiana. Etäterapiasessiot toteutetaan puhelimitse tai videokeskustelun keinoin, asiakkaan toiveen mukaisesti. Etänä toteutettu terapiakäynti on helppo sovittaa omaan aikatauluun, ja se mahdollistaa palveluideni hyödyntämisen sijainnista riippumatta, ympäri Suomen.

Lue myös pariterapiapalveluista

Tee ajanvaraus lomakkeella

Voit varata ajan vastaanotolleni tai etäterapiaan täyttämällä sivuiltani löytyvän lomakkeen. Tarjoan aikoja aamuvarhaisesta iltamyöhään, joten löydämme varmasti juuri sinun aikatauluusi parhaiten sopivan ajan. Muistathan, että olen apunasi myös lyhyellä varoitusajalla erilaisissa akuuteissa, nopeaa keskusteluapua vaativissa tilanteissa.

Katso yhteystietoni